05.12.- 06.12.2020.
o seminaru

Seminar "Promena Paradigme Zdravlja" se bavi zdravljem i blagostanjem čoveka iz ugla medicine i drevnih učenja. Da bismo promenili stare obrasce, paradigme, ophođenja prema svom telu i zdravlju uopšte, treba da imamo dovoljno svesti, energije i znanja. Na ovom seminaru pored edukacije, rade se testovi, demonstriraju vežbe i tehnike, diskutuje i prezentuje na 5 velikih tema koje uz baza novih dnevnih rutina.

trajanje seminara

6h

mesto održavanja

Facebook grupa (online)

TEME SEMINARA:

DISANJE:
Pravilno disanje, benefiti pravilnog disanja, tehnike disanja i disanje kao metoda samoisceljenja, svest o dahu.
SAN:
Važnost i benefiti kvalitetnog sna, načini da se uspostavi pravilan ciklus budnosti i spavanja, metode uspavljivanja, svetski stručnjaci na temu spavanja. Meditacija.
VODA:
Tehnike rada sa vodom, informacije u vodi, memorija vode, metode samoisceljenja vodom, vodene dijete.
ISHRANA:
Holistički pristup ishrani, promena odnosa prema hrani, kvalitet namirnica, hormoni, regulacija telesne težine, odgovarajuća dijeta i obroci, energetska provera namirnica, intermitentno gladovanje i apstinencija od hrane, autofagija.
FIZIČKA AKTIVNOST:
Promena životnog stila, jednostavne šeme i vodiči za maksimalno dobar trening, trening kod kuće, vrste treninga, uticaj vežbanja na celokupno zdravlje, pravilan izbor aktivnosti, šta stručnjaci kažu na temu fizičke aktivnosti.
Cilj seminara je otkrivanje ograničavajućih uverenja i promena unutrašnje vibracije kao i postavljanje novih uverenja i ciljeva. Svesno transformisanje destruktivnih emocija i stanja kao i podizanje energetskog nivoa tela. Svesno usmerenje ka ostvarivanju željenih ciljeva. Jasno postavljanje novih navika u svakodnevnici koje dovode do željenih rezultata kada je reč o zdravlju, odnosima, karijeri...u svakoj oblasti života koja nam predstavlja izazov.
Dolaskom do konkretnih zaključaka i činjenica o sebi u toku samog seminara pravimo poželjne izmene u svojoj svakodnevnici.

Cilj je da menjamo postojeće destruktivne navike, šablone i duboka uverenja na sva 4 nivoa o kojima će biti reči na predavanju. Zajedničkim snagama dekodiramo probleme na energetskom nivou, ispravljamo i razvijamo čakre, a time isceljujemo emotivno, mentalno kao i fizičko telo, što je najcelovitije, najbrže i najbezopasnije iscelenje.

Predavači

Sanja Saliković

sertifikovani astrolog, praktičar Bahovih cvetnih esencija, Intuitive and success coach


Sanja Saliković je sertifikovani astrolog Astrološkog Instituta Joanes Kepler u Beogradu od 2007. godine. Sa klijentima intezivno radi već 12 godina. Sertifikovani Intuitive and Success Coach programa dr Lee Imširagić.

Organizator je i predavač seminara „Promena paradigme zdravlja“, radionice „Promena paradigme odnosa“ i „Evolucija kroz energetske centere“. Sanja je i organizator duhovnih, meditativnih retreat programa više od 10 godina. Polje interesovanja je karmička, evolutivna i duhovna astrologija, a podsticaj je bio predmet mehanika svesti , znanje o Vedama i znanje o odnosu u školi „Prirodni zakon“ Aleksandra Imširagića 1996. godine. Voli da kaže da je još uvek student, a znanje koje stiče preko 25 godina i praksa u radu sa grupama motivišu je da nastavi sa kreiranjem i usavršavanjem.

Mona Maličević

doktor medicine i akademski specijalista mikroskopije i ćelijske biologije


Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Beogradu upisuje i postspecijalističke studije. Naučni rad, diplomski i završni specijalistički rad posvetila je izučavanju specifične formacije mozga zadužene za učenje, pamćenje, memoriju, kontrolu emocija i pojedine neuro-endokrinološke osovine. Smer u kome nastavlja edukaciju uključuje preventivno i javno zdravlje, neuro-endokrinologiju i funkcionalnu medicinu. Rad u velikim medicinskim sistemima u Srbiji i inostranstvu omogućio joj je da uči od najboljih i bude u neposrednom kontaktu sa najprestižnijim lekarima i profesorima u Evropi i svetu.

Mona je predavač i organizator jedinstvenih seminara koji su spoj znanja iz oblasti konvencionalne medicine, najnovijih istraživanja sa zapada sa drevnim znanjima istoka i istočnjačke filozofije spaja pod istim velom kako bi holistički pomagala što većem broju ljudi.

Pročitaj više
utisci polaznika

Benefiti seminara

 • Džana B.

  Veruem da seminar ima potencijal da postane i dvodnevni ili step by step  module workshop! Verujem da bi bio od posebne koristi ljudima koji imaju zdravstvene izazove i na početku su svog dugovnog rada. Preporučujem ga!

  Džana B.
 • Biljana Š.

  Sve teme su dobre, voda mi je bila najinteresantnija. Novu naviku koju ću uvesti nakon PPZ seminara je da pijem minimum 2 l vode i predjem svaki dan 10000 koraka, a uskoro uvodim i novi rezim ishrane. Preporučila bih ovaj seminar svojim bližnjima zbor ličnog razvoja svake individue.

  Biljana Š.
 • dr Ana P.

  Hvala vama na divnom predavanju i druženju. Meni je zaista bukvalno svaka rečenica sluzila - ili sam naučila i osvestila nesto novo ili sam potvrdila da sam na dobrom putu. Sjajno predavanje, sjajan koncept i teme... Toliko široko, naučno potkovano, toliko važno i tako lepo i lagano objasnjeno... Ovakav tip predavanja bi trebalo da se uvede u školski sistem - to je moje misljenje i kao čoveka i kao lekara. Mogla sam da vas slušam jos satima... Radujem se novim seminarima.

  dr Ana P.

Prijavi se