Radionica Evolucija kroz energetske centre

 

Radionica Evolucija kroz energetske centre

Radionice su posvećene radu na čakrama, energetskim centrima našeg tela.

home_active_arrow
 

Radionica Evolucija kroz energetske centre

Radionice su posvećene radu na čakrama, energetskim centrima našeg tela.

home_active_arrow

Radionica "EVOLUCIJA KROZ ENERGETSKE CENTRE" je sistem predavanja, vežbi i vođenih meditacija zasnovan na znanju o energetskoj strukturi čoveka i njegova 4 nivoa postojanja.

Sve što je stvoreno u izraženom, ispoljenom (materijalnom) Univerzumu, jeste sazdano od osnovna 4 elementa (vazduh, vatra, voda i zemlja). Najcelovitiji rezultati su oni postignuti delovanjem na energetske centre, istovremeno, sa svih nivoa:

Na nivou elementa – VAZDUHA:
Mentalni nivo, radimo na osvešćivanju, prihvatanju i dekodiranju misli, ideja, uverenja, mentalne stabilnosti, aforizmima kao i laganom promenom životnih verovanja.
Rade se vežbe disanja.

Na nivou elementa – VATRA:
Lična energija, volja, stabilnost, samopouzdanje, samouverenje.
Primena adekvatne dnevne rutine.

Na nivou elementa – VODA :
Radimo na emotivnoj stabilnosti, psihološkim problemima, problemi u odnosima.
Redovno se koriste Bachove cvetnim esencije.

Na nivou elementa – ZEMLJA:
Snaga i zdravlje fičkog tela.
Rade se joga i energetske vežbe, uvodi se specijalni režim ishrane i nove navike.

Radionica se zasniva na jednom sveobuhvatnom „tretmanu“ koji podrazumeva predavanje i interaktivno učešće u saznajnim procesima, telesne i energetske vežbe, aforizme, obuku o Bahovim cvetnim esencijama i ishrani u zavisnosti od potrebe energetskog centra, odnosno blokirane čakre.

Svaki energetski centar (čakru) radimo minimum 28 dana, odnosno jedan Mesečev ciklus.

Imamo 3 donje čakre, 3 gornje čakre i jednu centralnu čakru (Anahatu) oko koje se vrte, kruže, ostale čakre u parovima – prstenovima.

Nakon ove jedinstvene radionice, nastavlja se individualan rad na sebi i radi se kod kuće, svakodnevno, narednih 28 dana.

Potreban je kontinuitet da bi se stari obrasci dekodirali u potpunosti.

Biće uvedena Dnevna rutina energetskih vežbi i/ili vežbe joge, upotreba afirmacije za određeni energetski centar, Bachove cvetne esencije i čitanje dobijenog materijala.

Ponovni susret i rad na drugom energetskom centru je nakon završenog ciklusa od 28 dana od početka rada sa prvim energetskim centrom i tako sve do sedmog, poslednjeg energetskog centra. Dakle, u pitanju je 7 vezanih radionica.

Radionica je namenjena onima koji imaju bilo koji problem na mentalnom, emotivnom i fiziološkom nivou. Svi koji osećaju da mogu da postignu mnogo veći performans u svom zdravstvenom, porodičnom, emotivnom i poslovnom životu pozvani su na promenu i prosperitet u narednom periodu.

Cilj je da menjamo postojeće destruktivne navike, šablone i duboka uverenja na sva 4 nivoa o kojima će biti reči na predavanju. Zajedničkim snagama dekodiramo probleme na energetskom nivou, ispravljamo i razvijamo čakre, a time isceljujemo emotivno, mentalno kao i fizičko telo, što je najcelovitije, najbrže i najbezopasnije iscelenje.