30.05.2022. u 17h
o radionici

Radionice EVOLUCIJA KROZ ENERGETSKE CENTRE su sistem predavanja, vežbi, vođenih meditacija, afirmacija i pisanog materijala zasnovan na znanju o energetskoj strukturi čoveka.

trajanje radionice

7 radionica (jedna mesečno)

mesto održavanja

ONLINE (Facebook zatvorena grupa)

Sve što je stvoreno u izraženom, ispoljenom (materijalnom) Univerzumu, jeste sazdano od osnovna 4 elementa (vazduh, vatra, voda i zemlja). Najcelovitiji rezultati su oni postignuti delovanjem na energetske centre, istovremeno, sa svih nivoa:
Na nivou elementa – VAZDUHA:
Mentalni nivo; radimo na osvešćivanju, prihvatanju i dekodiranju misli, ideja, uverenja, mentalne stabilnosti, aforizmima kao i laganom promenom životnih verovanja. Rade se vežbe disanja.
Na nivou elementa – VATRA:
Lična energija; volja, stabilnost, samopouzdanje, samouverenje. Primena adekvatne dnevne rutine.
Na nivou elementa – VODA :
Radimo na emotivnoj stabilnosti; psihološkim problemima, problemi u odnosima. Rade se vežbe.
Na nivou elementa – ZEMLJA:
Snaga i zdravlje fičkog tela.
Rade se joga i energetske vežbe, uvodi se specijalni režim ishrane i nove navike.
Svaki energetski centar (čakru) radimo minimum 28 dana, odnosno jedan Mesečev ciklus.
Svako od nas ima 3 donje čakre, 3 gornje čakre i jednu centralnu čakru (Anahatu) oko koje se vrte, kruže, ostale čakre u parovima – prstenovima.
Čakre mogu biti u disbalansu ili balansu što će za rezultat imati drugačija emocionalna stanja i vibracije kod osobe. Redom od prve do sedme čakre one su:
 • Muladhara: strah/ bezbednost, stabilnost
 • Svadhisthana: krivica/zadovoljstvo, lakoća
 • Manipura: sramota/samopouzdanje, identitet
 • Anahata: tuga/bezuslovna ljubav
 • Vishuddha: laž/autentičnost, kreativnost
 • Ajna: iluzije/istina, intuicija
 • Sahasrara: vezanosti/znanje o jedinstvu
Sve čakre su povezane sa nekom od endokrinih žlezda te ćete biti u prilici da se upoznate sa načinom na koje one utiču na fiziologiju tela.
U radu ćemo se služiti znanjima iz klasične medicine,fitoterapije, kristaloterapije i astrologije Andjela.
Nakon radionice koja se održava jednom mesečno, nastavlja se individualan rad kod kuće, svakodnevno, narednih 28 dana, i tako za svih 7 čakri.
Potreban je kontinuitet da bi se stari obrasci dekodirali u potpunosti. Dakle, u pitanju je 7 vezanih radionica koje se održavaju uvek vikendom, jednom mesečno.
KOME JE NAMENJENA OVA RADIONICA:
Radionica je namenjena onima koji imaju definisan ili nedefinisan problem na mentalnom, emotivnom i/ili fiziološkom nivou.
Svima koji osećaju da mogu da postignu mnogo veći performans u svom zdravstvenom, porodičnom, emotivnom i poslovnom životu.
PRIJAVLJIVANJE

Online verzija daje mogućnosti da prisustvujete radionici odakle god da ste i da snimak sa radionice ostaje sačuvan kako biste mogli da pogledate predavanje i u drugom terminu. Material je uključen u cenu (PDF handout).


Cena kotizacije ucelo iznosi 41.000 rsd (350 EUR).

Postoji mogućnost plaćanja na tri mesečne rate od po 15.500 rsd (130 EUR).


Za više detalja prijavite se putem sajta.

Cilj je da menjamo postojeće destruktivne navike, šablone i duboka uverenja na sva 4 nivoa o kojima će biti reči na predavanju. Zajedničkim snagama dekodiramo probleme na energetskom nivou, ispravljamo i razvijamo čakre, a time isceljujemo emotivno, mentalno kao i fizičko telo, što je najcelovitije, najbrže i najbezopasnije iscelenje.

Predavači

Sanja Saliković

sertifikovani astrolog, praktičar Bahovih cvetnih esencija, Intuitive and success coach


Sanja Saliković je sertifikovani astrolog Astrološkog Instituta Joanes Kepler u Beogradu od 2007. godine. Sa klijentima intezivno radi već 12 godina. Sertifikovani Intuitive and Success Coach programa dr Lee Imširagić.

Organizator je i predavač seminara „Promena paradigme zdravlja“, radionice „Promena paradigme odnosa“ i „Evolucija kroz energetske centere“. Sanja je i organizator duhovnih, meditativnih retreat programa više od 10 godina. Polje interesovanja je karmička, evolutivna i duhovna astrologija, a podsticaj je bio predmet mehanika svesti , znanje o Vedama i znanje o odnosu u školi „Prirodni zakon“ Aleksandra Imširagića 1996. godine. Voli da kaže da je još uvek student, a znanje koje stiče preko 25 godina i praksa u radu sa grupama motivišu je da nastavi sa kreiranjem i usavršavanjem.

Mona Maličević

doktor medicine i akademski specijalista mikroskopije i ćelijske biologije


Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Beogradu upisuje i postspecijalističke studije. Naučni rad, diplomski i završni specijalistički rad posvetila je izučavanju specifične formacije mozga zadužene za učenje, pamćenje, memoriju, kontrolu emocija i pojedine neuro-endokrinološke osovine. Smer u kome nastavlja edukaciju uključuje preventivno i javno zdravlje, neuro-endokrinologiju i funkcionalnu medicinu. Rad u velikim medicinskim sistemima u Srbiji i inostranstvu omogućio joj je da uči od najboljih i bude u neposrednom kontaktu sa najprestižnijim lekarima i profesorima u Evropi i svetu.

Mona je predavač i organizator jedinstvenih seminara koji su spoj znanja iz oblasti konvencionalne medicine, najnovijih istraživanja sa zapada sa drevnim znanjima istoka i istočnjačke filozofije spaja pod istim velom kako bi holistički pomagala što većem broju ljudi.

Pročitaj više
utisci polaznika

Benefiti radionice

 • Hana O.

  Ove radionice su moja praksa već tri godine unazad. Pomžu mi da rastem na svakom planu, da svoju energiju kanališem da radi za mene, a svake godine je to drugačije i na dubljem nivou.

  Hana O.
 • Valentina Š.

  Kroz EEC radionice osvestila sam postojanje čakri u mom telu i van mog tela. Sve mi je to bilo strano ali sam osetila jak unutrasnji poziv i prosla kroz proces sa divnim mentorkama Sanjom i Monom i od srca sam im zahvalna sto su deo mog puta. Ja sam materijalni tip koji je u potrazi za balansom i kroz rad na blokadama sam puno toga osvestila o sebi i mom dozivljaju zivota.

  Valentina Š.
 • Marina M.

  Čoveku možeš dati ribu i nahraniti ga za jedan dan. Možeš ga naučiti da peca i nahraniti ga za ceo život. Na EEC radionicama sam dobila alat i naučila da uvek mogu da pomognem sebi. Rad na čakrama je doprineo da otkrijem kamen u žuči. Prikriveno i potisnuto je isplivalo i dobilo priliku da se reši. Zadovoljsto mi je što vas poznajem i što ste deo mog života.

  Marina M.

Prijavi se