17.09.2021 - novembar 2021
o radionici

Radionica “Promena paradigme odnosa” (PPO) je dvanaestonedeljna radionica u toku kojih intenzivno radimo na transformaciji karmičkih odnosa na 3 nivoa- mentalnom, emotivnom i fizičkom.

trajanje radionice

12 radionica (jedna mesečno)

mesto održavanja

Facebook grupa (online)

Karmički odnosi su predodređeni i najbitniji odnosi za evoluciju duše jer izazivaju velike emotivne reakcije. Ovi odnosi su proizvodi prošlih akcija svakog pojedinca i mogu biti stariji od jednog života.
Radionice su online i održavaju se 2 puta godišnje. Trajanje radionica je 12 nedelja,u toku kojih obrađujemo 12 oblasti života- 12 velikih tema.
Za ovu priliku formirana je zatvorena Facebook grupa kojoj pristup imaju samo polaznici radionice. Predavanja su u formi uživo uključenja (live) na prethodno dogovoreno vreme, a snimak ostaje trajno dostupan članovima grupe.
PDF materijal kojikoji dobijaju polaznici je predviđen za štampanje, uključen je u cenu i predstavlja radnu svesku koja pomaže u praćenju programa i pomaže u praćenju programa i vaših rezultata.

TEME SEMINARA:

SAMOODNOS:
Odnos prema Sebi, otkrivanje sopstvene posebnosti i individualnosti,
ODNOS PREMA VREDNOSTIMA :
Moj sistem vrednosti, moji prioriteti, odnos prema novcu, odnos prema hrani.
ODNOS PREMA BLIŽEM OKRUŽENJU:
Komunikacija, učenje, braća i sestre.
ODNOS PREMA PORODICI:
Otac i majka, preci, dom, privatnost i bliskost.
ODNOS PREMA LJUBAVI:
Kreativnost, zabava, druženje, uživanje.
ODNOS PREMA ZDRAVLJU:
Posao, kućni ljubimci, služenje.
ODNOS PREMA PARTNERU:
Seks, rat, smrt, začeće, trudnoća.
ODNOS PREMA PROMENAMA:
Brak i javnost.
ODNOS PREMA OBRAZOVANJU:
Inostranstvo, religija, vera, daleka putovanja, svrha i smisao postojanja.
ODNOS PREMA POTOMCIMA:
Status, porodica koju stvaramo, karijera, reputacija, država.
ODNOS PREMA PRIJATELJIMA:
Grupe, udruženja, političke stranke.
ODNOS PREMA STRAHU - KARMA:
Nepoznato, nesvesno, psiha, nemoć, tajni neprijatelji.

Ove radionice su za vas ukoliko:

 • želite da naučite šta je Odnos i zašto treba da ga pišemo velikim slovom;
 • želite da menjate odnose u kojima se trenutno nalazite;
 • želite da definišete svoje potrebe i želje, kao i potrebe drugih;
 • tražite alate za transformaciju unutrašnjeg nezadovoljstva i razočarenje u sebe i bližnje;
 • imate problem sa finansijama, partnerom ili komunikacijom;
 • imate potrebu za sigurnošću i stabilnošću,
 • imate u planu da obezbedite za sebe drugačiju budućnost u odnosu na sadašnjost.

Cilj radionica je transformacija karmičkih odnosa na mentalnom, emotivniom i fizičkom nivou. Ukoliko želite da naučite šta je odnos, da definišete svoje potrebe i želje, kao i potrebe drugih, iscelite unutrašnje nezadovoljstvo i razočarenje u sebe i bližnje, rešite problem sa finansijama i komunikacijom, ponovo osetite izgubljenu sigurnost… Ovo su radionice za vas.

Predavači

Sanja Saliković

sertifikovani astrolog, praktičar Bahovih cvetnih esencija, Intuitive and success coach


Sanja Saliković je sertifikovani astrolog Astrološkog Instituta Joanes Kepler u Beogradu od 2007. godine. Sa klijentima intezivno radi već 12 godina. Sertifikovani Intuitive and Success Coach programa dr Lee Imširagić.

Organizator je i predavač seminara „Promena paradigme zdravlja“, radionice „Promena paradigme odnosa“ i „Evolucija kroz energetske centere“. Sanja je i organizator duhovnih, meditativnih retreat programa više od 10 godina. Polje interesovanja je karmička, evolutivna i duhovna astrologija, a podsticaj je bio predmet mehanika svesti , znanje o Vedama i znanje o odnosu u školi „Prirodni zakon“ Aleksandra Imširagića 1996. godine. Voli da kaže da je još uvek student, a znanje koje stiče preko 25 godina i praksa u radu sa grupama motivišu je da nastavi sa kreiranjem i usavršavanjem.

Mona Maličević

doktor medicine i akademski specijalista mikroskopije i ćelijske biologije


Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Beogradu upisuje i postspecijalističke studije. Naučni rad, diplomski i završni specijalistički rad posvetila je izučavanju specifične formacije mozga zadužene za učenje, pamćenje, memoriju, kontrolu emocija i pojedine neuro-endokrinološke osovine. Smer u kome nastavlja edukaciju uključuje preventivno i javno zdravlje, neuro-endokrinologiju i funkcionalnu medicinu. Rad u velikim medicinskim sistemima u Srbiji i inostranstvu omogućio joj je da uči od najboljih i bude u neposrednom kontaktu sa najprestižnijim lekarima i profesorima u Evropi i svetu.

Mona je predavač i organizator jedinstvenih seminara koji su spoj znanja iz oblasti konvencionalne medicine, najnovijih istraživanja sa zapada sa drevnim znanjima istoka i istočnjačke filozofije spaja pod istim velom kako bi holistički pomagala što većem broju ljudi.

Pročitaj više
utisci polaznika

Benefiti radionice

 • Radionica je namenjena onima koji imaju bilo koji problem na mentalnom, emotivnom i fiziološkom nivou. Svi koji osećaju da mogu da postignu mnogo veći performans u svom zdravstvenom, porodičnom, emotivnom i poslovnom životu pozvani su na promenu i prosperitet u narednom periodu.

  Ana
 • Radionica je namenjena onima koji imaju bilo koji problem na mentalnom, emotivnom i fiziološkom nivou. Svi koji osećaju da mogu da postignu mnogo veći performans u svom zdravstvenom, porodičnom, emotivnom i poslovnom životu pozvani su na promenu i prosperitet u narednom periodu.

  Ana

Prijavi se