Radionica Evolucija kroz energetske centre

 

Radionica Evolucija kroz energetske centre


home_active_arrow
30.08.2020
o radionici

Radionica "EVOLUCIJA KROZ ENERGETSKE CENTRE" je sistem predavanja, vežbi i vođenih meditacija zasnovan na znanju o energetskoj strukturi čoveka i njegova 4 nivoa postojanja.

trajanje radionice

7 radionica (jedna mesečno)

mesto održavanja

Hotel Crystal (Beograd)

Sve što je stvoreno u izraženom, ispoljenom (materijalnom) Univerzumu, jeste sazdano od osnovna 4 elementa (vazduh, vatra, voda i zemlja). Najcelovitiji rezultati su oni postignuti delovanjem na energetske centre, istovremeno, sa svih nivoa:
Na nivou elementa – VAZDUHA:
Mentalni nivo, radimo na osvešćivanju, prihvatanju i dekodiranju misli, ideja, uverenja, mentalne stabilnosti, aforizmima kao i laganom promenom životnih verovanja. Rade se vežbe disanja.
Na nivou elementa – VATRA:
Lična energija, volja, stabilnost, samopouzdanje, samouverenje. Primena adekvatne dnevne rutine.
Na nivou elementa – VODA :
Radimo na emotivnoj stabilnosti, psihološkim problemima, problemima u odnosima. Redovno se koriste Bachove (cvetne) esencije.
Na nivou elementa – ZEMLJA:
Snaga i zdravlje fičkog tela.
Rade se joga i energetske vežbe, uvodi se specijalni režim ishrane i nove navike.
Radionica se zasniva na jednom sveobuhvatnom „tretmanu“ koji podrazumeva predavanje i interaktivno učešće u saznajnim procesima, telesne i energetske vežbe, aforizme, obuku o Bahovim cvetnim esencijama i ishrani u zavisnosti od potrebe energetskog centra, odnosno blokirane čakre.
Svaki energetski centar (čakru) radimo minimum 28 dana, odnosno jedan Mesečev ciklus.
Imamo 3 donje čakre, 3 gornje čakre i jednu centralnu čakru (Anahatu) oko koje se vrte, kruže, ostale čakre u parovima – prstenovima.
Nakon ove jedinstvene radionice, nastavlja se individualan rad na sebi i radi se kod kuće, svakodnevno, narednih 28 dana.
Potreban je kontinuitet da bi se stari obrasci dekodirali u potpunosti.
Biće uvedena Dnevna rutina energetskih vežbi i/ili vežbe joge, upotreba afirmacije za određeni energetski centar, Bachove cvetne esencije i čitanje dobijenog materijala.
Ponovni susret i rad na drugom energetskom centru je nakon završenog ciklusa od 28 dana od početka rada sa prvim energetskim centrom i tako sve do sedmog, poslednjeg energetskog centra. Dakle, u pitanju je 7 vezanih radionica.
Radionica je namenjena onima koji imaju bilo koji problem na mentalnom, emotivnom i fiziološkom nivou. Svi koji osećaju da mogu da postignu mnogo veći performans u svom zdravstvenom, porodičnom, emotivnom i poslovnom životu pozvani su na promenu i prosperitet u narednom periodu.

Cilj je da menjamo postojeće destruktivne navike, šablone i duboka uverenja na sva 4 nivoa o kojima će biti reči na predavanju. Zajedničkim snagama dekodiramo probleme na energetskom nivou, ispravljamo i razvijamo čakre, a time isceljujemo emotivno, mentalno kao i fizičko telo, što je najcelovitije, najbrže i najbezopasnije iscelenje.

Predavači

Sanja Saliković

sertifikovani astrolog, praktičar Bahovih cvetnih esencija, Intuitive and success coach


Sanja Saliković je sertifikovani astrolog Astrološkog Instituta Joanes Kepler u Beogradu od 2007. godine. Sa klijentima intezivno radi već 12 godina. Sertifikovani Intuitive and Success Coach programa dr Lee Imširagić.

Organizator je i predavač seminara „Promena paradigme zdravlja“, radionice „Promena paradigme odnosa“ i „Evolucija kroz energetske centere“. Sanja je i organizator duhovnih, meditativnih retreat programa više od 10 godina. Polje interesovanja je karmička, evolutivna i duhovna astrologija, a podsticaj je bio predmet mehanika svesti , znanje o Vedama i znanje o odnosu u školi „Prirodni zakon“ Aleksandra Imširagića 1996. godine. Voli da kaže da je još uvek student, a znanje koje stiče preko 25 godina i praksa u radu sa grupama motivišu je da nastavi sa kreiranjem i usavršavanjem.

Mona Maličević

doktor medicine i akademski specijalista mikroskopije i ćelijske biologije


Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Beogradu upisuje i postspecijalističke studije. Naučni rad, diplomski i završni specijalistički rad posvetila je izučavanju specifične formacije mozga zadužene za učenje, pamćenje, memoriju, kontrolu emocija i pojedine neuro-endokrinološke osovine. Smer u kome nastavlja edukaciju uključuje preventivno i javno zdravlje, neuro-endokrinologiju i funkcionalnu medicinu. Rad u velikim medicinskim sistemima u Srbiji i inostranstvu omogućio joj je da uči od najboljih i bude u neposrednom kontaktu sa najprestižnijim lekarima i profesorima u Evropi i svetu.

Mona je predavač i organizator jedinstvenih seminara koji su spoj znanja iz oblasti konvencionalne medicine, najnovijih istraživanja sa zapada sa drevnim znanjima istoka i istočnjačke filozofije spaja pod istim velom kako bi holistički pomagala što većem broju ljudi.

Pročitaj više
utisci polaznika

Benefiti radionice

 • Hana O.

  Ove radionice su moja praksa već tri godine unazad. Pomžu mi da rastem na svakom planu, da svoju energiju kanališem da radi za mene, a svake godine je to drugačije i na dubljem nivou.

  Hana O.
 • Valentina Š.

  Kroz EEC radionice osvestila sam postojanje čakri u mom telu i van mog tela. Sve mi je to bilo strano ali sam osetila jak unutrasnji poziv i prosla kroz proces sa divnim mentorkama Sanjom i Monom i od srca sam im zahvalna sto su deo mog puta. Ja sam materijalni tip koji je u potrazi za balansom i kroz rad na blokadama sam puno toga osvestila o sebi i mom dozivljaju zivota.

  Valentina Š.
 • Marina M.

  Čoveku možeš dati ribu i nahraniti ga za jedan dan. Možeš ga naučiti da peca i nahraniti ga za ceo život. Na EEC radionicama sam dobila alat i naučila da uvek mogu da pomognem sebi. Rad na čakrama je doprineo da otkrijem kamen u žuči. Prikriveno i potisnuto je isplivalo i dobilo priliku da se reši. Zadovoljsto mi je što vas poznajem i što ste deo mog života.

  Marina M.

Prijavi se